Diensten

Bouw- & Multidiensten de Roos is een allround bouwbedrijf. Vanuit de passie voor het vakwerk en met oog voor de wensen van de klant kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden die er zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, authentiek vakwerk, onderhoud, renovatie en ook voor uw stallen(ver)bouw kijken wij graag met u mee.

nieuwbouw

Nieuwbouw en verbouw

Eén van onze diensten is het nieuw bouwen of verbouwen van uw woning, bijgebouw of bedrijfspand. U kunt hierbij denken aan het deels of volledig opknappen van uw woning, het nieuw bouwen van een schuur of garage of het plaatsen van een overkapping. Daarnaast behoort ook het plaatsen van een dakkapel tot de mogelijkheden.

Ook voor de kleinere klussen in en om het huis kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het plaatsen van een trap, het isoleren van de zolder of het plaatsen van een verhoging voor bijvoorbeeld wasmachine en wasdroger.

Wij bekijken graag samen met u de wensen en mogelijkheden!

verbouwing

Authentiek vakwerk

Steeds vaker wordt er specifiek gevraagd om het leveren van authentiek vakwerk wanneer er een schuur of overkapping geplaatst wordt. Het robuuste hout dat door middel van een pen- en gatverbinding een stevig gebintswerk vormt, heeft een krachtige, sfeervolle en authentieke uitstraling. Dit is dan ook één van onze diensten, waar met veel passie en plezier aan wordt gewerkt.

Graag bekijken we samen met u wat er tot de mogelijkheden behoort.

renovatie

Renovatie

Soms is het nodig dat er aan, in of om het huis gerenoveerd wordt. Bijvoorbeeld het vernieuwen van een oude gevel of schoorsteen van uw woning of het vernieuwen en isoleren van uw dak. Maar ook in huis kan het tijd zijn voor een nieuw plafond of andere berging. Hierbij helpen wij u graag. Omdat de lijntjes kort zijn, kan er makkelijk overleg plaatsvinden en is een aanpassing van de opdracht zo gebeurd.

stal

Stallen(ver)bouw

Ook voor werkzaamheden op uw agrarisch bedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Heeft de ligboxenstal onderhoud nodig, moet de buitenkant van de stal gerenoveerd worden, wilt u graag een nieuwe loods of is er een ruimte nodig voor de nieuwe melkrobot, dan kunnen wij u daarmee helpen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.